Schilderijen van inheemse en traditionele volkeren

Exclusieve collectie handgeschilderde portretten

Frank Wagtmans heeft een grote passie voor het portretteren van de inheemse bevolking die nu nog op de wereld leeft. De culturele diversiteit met de eigen tradities, kledinggebruik en lichaamsversieringen wil hij op het doek vastleggen. Met zijn schilderijen laat Wagtmans zien hoe bijzonder, mooi en divers de mensheid is met al zijn verschillende culturen.

Elk schilderij is volledig met de hand geschilderd en gemaakt op grote doeken van zeer goede kwaliteit. Een portret wordt altijd gemaakt aan de hand van een foto. Elk portret wordt eerst opgetekend met potlood, waarna het stap voor stap wordt opgebouwd met acrylverf. Een portret kan wel 4 tot 6 lagen hebben voordat het uiteindelijk af is. Tot slot wordt het schilderij gesigneerd en gevernist, zodat het lang bewaard kan blijven.

Alle hand geschilderde portretten van Frank Wagtmans zijn exclusief en van elk schilderij bestaat slechts één uniek exemplaar.

Beschikbare werken

Vietnamese Woman

150 x 100 cm

Beschikbaar

Chinese Woman III

150 x 100 cm

Beschikbaar

Chinese Woman II

150 x 100 cm

Beschikbaar

Maori portretschilderij
200 x 150 cm

Beschikbaar

Sadhu
150 x 100 cm

Beschikbaar

Kayan vrouw schilderij

Kayan Woman

200 x 150 cm

Beschikbaar

Handgeschilderde schilderijen hebben altijd al een speciale plek ingenomen in de kunstwereld. Ze bieden een unieke combinatie van vakmanschap, originaliteit en persoonlijke expressie die vaak ontbreekt in massaproductie of digitale reproducties. En als het gaat om portretten van inheemse bevolking, direct van de kunstenaar, is er niemand beter geschikt dan Frank Wagtmans.

Frank Wagtmans is een bekende portretschilder die zich specialiseert in het schilderen van inheemse bevolking. Een handgeschilderd portret van Frank Wagtmans is niet alleen een uniek en waardevol kunstwerk, maar het biedt ook een dieper inzicht in de cultuur en de geschiedenis van de geportretteerde persoon. Wagtmans heeft een speciale band met de inheemse bevolking en zijn schilderijen weerspiegelen de ziel en het karakter van de geportretteerde persoon op een unieke manier.

Het proces van het maken van een handgeschilderd portret begint met het zorgvuldig bestuderen van de geportretteerde persoon. Wagtmans neemt de tijd om zijn onderwerp te leren kennen en een gevoel te krijgen voor zijn persoonlijkheid en uitstraling. Dit stelt hem in staat om een ​​schilderij te creëren dat niet alleen realistisch is, maar ook de innerlijke essentie van de persoon vastlegt.

Het schilderproces zelf is tijdrovend en vereist veel vaardigheid en toewijding. Wagtmans gebruikt verschillende technieken en materialen om de textuur en kleur van de huid, kleding en achtergrond te creëren. Het resultaat is een levendig portret dat zowel realistisch als artistiek is.

Een handgeschilderd portret van Frank Wagtmans is een investering in een uniek en waardevol kunstwerk. Het is niet alleen een visueel prachtig object, maar het vertelt ook een verhaal over de persoon en de cultuur die het vertegenwoordigt. Het is een erfenis die kan worden doorgegeven van generatie op generatie en een blijvende herinnering aan de rijke geschiedenis van de inheemse bevolking.

Kortom, als je op zoek bent naar een handgeschilderd portret van inheemse bevolking, direct van de kunstenaar, dan is Frank Wagtmans de juiste keuze. Zijn unieke talent en diepe verbinding met zijn onderwerp maken zijn schilderijen tot waardevolle en bijzondere kunstwerken die een leven lang meegaan.

Nederlands